TIM Studio

Redesign web stranica

Ako već imate web stranicu, a želite je obnoviti ili nadograditi, onda ste na pravom mjestu!

Redizajn internet stranica udahnut će novi život postojećem web sajtu i donijeti snažnan poslovni zamah privlačeći nove zainteresirane posjetitelje. Ma koliko kvalitetno i dizajnerski uspješno internet stranica bila izrađena, potrebno ih je povremeno osvježavati u pogledu izgleda, dodavanjem novih funkcionalnosti i primjenom novijih tehnologija. Osim vizualnog redizajna, također obavljamo restrukturiranje sadržaja, radi bolje preglednosti,olakšane navigacije i lakše optimizacije za internet tražilice. Osvježen izgled i novi sadržaji svjedoče o brizi za gradnju poslovnog image-a.

Internet je sada već aktualan skoro 20-tak godina, pa tako još uvijek ima web stranica pionira koje su na internetu već od samih početaka, međutim koje koriste već davno zastarjele ili napuštene tehnologije.

Ili imate lijepe web stranice, ali se vidi da je dizajn od prije nekoliko godina.

Možda imate stranice koje vam se izgledom sviđaju, ali su statične i teško ih je održavati ili Vas možda muči „rušenje“ i nedostupnost vaših web stranica ili prestanka rada e-maila kada vam je on najpotrebniji?

To sve konačno možete ostaviti iza sebe. Također zaboravite na skupo plaćanje nekvalitetnih usluga, nemarnog održavanja Vaših web stranica, nemogućnosti kontakta osobe zadužene za web podršku koja bi trebala biti tu zbog Vas… Recite STOP amaterizmu i neprofesionalnom načinu rada i dopustite nam da Vam pokažemo da je kvalitetan i profesionalan pristup poslu jedino što može dati prave rezultate.

Osnovni elementi redizajna uključuju promjene:

  • Redizajn sučelja internet stranice
  • Redizajn i izrada navigacija
  • Optimizacija grafičkih elemenata (slike)
  • Izrada animacija i efekata
  • Optimizacija internet stranica
  • Prijava na pretraživače
  • Komercijalno oglašavanje
  • Internet promocija Vaših internet stranica…
2802 Ukupno 3 Danas

Redesign web stranica

by Antun Paulin Vrijeme čitanja: 2 min
0
error: Content is protected !!