TIM Studio

Hosting – usluga smještaja WEB stranica

Web hosting je usluga koja omogućuje smještaj internet stranice. Kako bi web stranica funkcionirala onako kako se od nje i očekuje potrebno je računalo koje je na internet spojeno stalnom vezom. Obzirom da većina internet korisnika internetu pristupa nekom vrstom širokopojasnog (broadband) interneta, potrebno je da takvi korisnici dobiju pristup računalu koje ima brzu, stalnu vezu na internet. Tako je nastala usluga web hostinga.

Svojim klijentima, kao i korisnicima koji su zainteresirani samo za uslugu smještaja web stranica, pružamo povoljan Linux hosting na kvalitetnim i brzim serverima uz mogućnost samostalnog administriranja weba putem vrhunskog Control Panela.

Kod izbora Web hostinga ili web prostora za vaše web stranice jako je važna brzina odziva. Zbog toga se svi naši serveri nalaze u Europi, koji daju višestruko brži odziv nego jeftini serveri u Americi. Isto tako nudimo mogućnost smještaja web stranica u nekoliko veličina po povoljnim uvjetima na vrhunskim serverima koji omogućuju vrhunske performanse. Naši serveri su smješteni u Njemačkoj tako da je odziv izuzetno brz (prosječno 40 ms) za razliku od web hostinga kod nekih Hrvatskih web hosting tvrtki kod kojih su serveri smješteni najčešće u Sjedinjenim Američkim Državama s odzivima od 150 ms ili više, što nikako nije zanemariva razlika.

Naši serveri svakodnevno kopiraju i pohranjuju (back-up), odnosno izrađuju sigurnosne kopije svih datoteka, pa tako i sadržaj Vaših web stranica i baza podataka.

Svi naši hosting paketi sadrže cPanel Pro, svjetski najpopularnije administracijsko sučelje koje vam daje mogućnost da sami upravljate svojim dijelovima web prostora kao što su upravljanje email adresama, poddomenama, jednostavnim kreiranjem baza podataka, iscrpnim statistikama posjećenosti, praćenjem prometa, file manager-om (za manipuliranje sadržaja unutar Vašeg paketa) i još niz drugih opcija.

Ponudu možete pogledati na ovoj stranici, a za više detalja slobodno nas kontaktirajte.

2313 Ukupno 5 Danas
error: Content is protected !!