TIM Studio

O nama

Primarna djelatnost TIM Studio dizajna je izrada web stranica, CMS rješenja odnosno custom-made web aplikacija, programska rješenja, kao i smještaj web stranica.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rješenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rješenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rješenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih razina… ukratko, Vi zamislite, mi realiziramo!

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

helpTIM Studio dizajn osnovan je sredinom 2008. godine, a od studenog 2015. djelujemo pod imenom WEBMASTER j.d.o.o. Dosad smo izradili preko 200-tinjak web projekata – od najjednostavnijih prezentacijskih stranica tvrtki do portala s visokom interaktivnošću…

Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih stranica za sve naše klijente.

Sve izrađene projekte radili smo u skladu sa Internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Prilikom izrade internet stranica posebnu pozornost posvećujemo estetici koju smatramo jednim od bitnih čimbenika Vaše prezentacije na internetu.

Najveći izazov predstavljaju stranice koje daju odgovarajuću razinu administratorske slobode (CMS), ali i interakciju s posjetiteljima.

Vjerujemo da svaka prava web stranica ispunjava svoju svrhu ukoliko sadrži najnovije informacije i ukoliko vlasnicima i posjetiteljima omogućuje komunikaciju na svim razinama.

Uz web dizajn, izradu web stranica i programska rješenja zahvaljujući našem timu iskusnih grafičkih dizajnera u mogućnosti smo ponuditi formiranje ili redizajn kompletnog vizualnog identiteta za Vašu tvrtku.

Tako s Vama možemo krenuti na putovanje – od stvaranja znaka i logotipa, preko posjetnica, memoranduma, reklamnih materijala pa sve do finalne destinacije – internetskih rješenja.

Na ovaj način osigurat ćemo usklađenost Vašeg identiteta u svih vizualnim segmentima, a Vama ubrzati i olakšati inače kompleksan i ponekad dugotrajan proces.
Naša strategija razvoja je da vjerujemo u koncept ‘Održivog razvoja’ kao načelo očuvanja prirode, ali i kao načelo koje je svojom filozofijom primjenjivo i na kompanije.

Zato polako razvijamo i uključujemo nove članove tima, prvo kao vanjske suradnike, a tek potom kao stalne, kako ne bismo brzo sagorjeli zbog pomanjkanja resursa ili neusklađenosti vizija.

Učenje je to iz mnogih primjera koji nas okružuju na tržištu, a poneko dolazi i iz osobnog iskustva.

Naša je strategija da svaki naš novi član treba proći proces saživljavanja s TIM Studio dizajnom.

Tako se naš ekološki pristup sastoji upravo u tome da dozvolimo svima u procesu da vide, osjete i odluče da li su uvjeti i način rada, ali i komunikacija i odnosi u tvrtki za njih prihvatljivi.

Danas smo tako mala ali skladna firma, u kojoj se svi zajedno razvijamo i učimo.

Zbog svestranosti svakog člana tima u mogućnosti smo klijentima ponuditi širok raspon različitih usluga za koje je prvi i osnovni uvjet visoka kvaliteta.

 

Osnovni podaci:

WEBMASTER j.d.o.o. –  Studio za internet

K.S.Tomaševića 1, 10410 Velika Gorica

OIB: 44170762314

Kontakt:
Antun Paulin Tel.: +385 98 339 178      email: webmaster (at) tim-studio.net
*Tim Studio i Tim Studio design predstavljaju virtualne poslovne jedinice Webmaster j.d.o.o.

2838 Ukupno 1 Danas
error: Content is protected !!