TIM Studio

Izrada Facebook profila

Izradili ste kvalitetnu i informativnu web stranicu?

Vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku… ako za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite se nama.

Vrijeme je novac, a prosječan Facebook korisnik provede sat vremena dnevno online.

Sa preko 750 milijuna korisnika, Facebook je po veličini odmah iza Kine i Indije.

U samo 7 godina postojanja Facebook je izgradio carstvo vrijedno 50-60 milijardi dolara. Normalno je zaključiti kako su se mnogi obogatili slijedeći ove svjetske trendove. Mnogo je internet poduzetnika i pojedinaca iskoristilo ovo vrijeme, mnogi su izgradili uspješne karijere i zaradu upravo zahvaljujući Facebooku unazad nekoliko godina.

Vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku… ako za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite se nama.

Sve više poduzeća koristi mogućnosti promocije koje im nudi popularni Facebook. Putem Facebooka možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju sa svojim kupcima, te ih na inovativne načine informirati o novostima i akcijama u Vašoj ponudi. Facebook stranice su ujedno i kanal kojim možete uspješno uspostaviti prisniji odnos s klijentima i osnažiti svoj brand.

Facebook je odličan za promociju “od usta do usta” – to je internet marketing koji gotovo da ništa ne košta, jednom kad se dobro napravi. U svrhu promicije firmi ili proizvoda Facebook je izradio programsko rješenje Facebook Page (Stranica)

Facebook stranice su namijenene tvrtkama, udruženjima, slavnim ličnostima, organizacijama i sl., a smisao leži u autentičnosti, pa bi idealna namjena za vašu Facebook stranicu bila da zaista službeno predstavlja vašu tvrtku ili proizvod.

No, naravno, s obzirom da se danas na internetu sve gradi oko korisnika i njihovih potreba i zahtjeva, nikada nije dobro pričati samo o sebi. Samim time Facebook stranica vaše tvrtke ili proizvoda ne mora samo biti mjesto na kojemu ćete pričati samo o sebi, već ćete naglasiti nekakav zajednički interes vaše ciljane grupe.

Ovdje postoji mnoštvo marketinških tehnika, a sve u cilju da se lakše uvučete u kožu vaše ciljane tržišne grupe. Facebook stranice su po definiciji javne, indeksiraju ih tražilice pa se nalaze u poretku rezultata pretrage na Google-u i ostalim internet tražilicima. Samim time pametno je uz vašu glavnu web stranicu napraviti podršku u obliku Facebook stranice, pošto postoji mogućnost da vaša Facebook stranica dopre u rezultatima pretrage tamo gdje vaša matična web stranica nije uspjela.

Za Vas ćemo:

  • Otvoriti Facebook stranicu ili grupu
  • Prilagoditi navigaciju unutar Facebook stranice vašim potrebama i uskladiti ih s vizualnim identitetom vaše tvrtke
  • Voditi (dopunjavati) ih novim informacijama
  • Vaše Facebook stranice povezati s Vašim web stranicama (implementacija tipki ‘Sviđa mi se’, ‘Podijeli’ ili ‘Komentiraj’)
  • Izraditi prilagođene kartice (tabove) na kojima možete stavljati različite sadržaje poput akcija, popusta i sl.
  • I sve novo što se pojavi kao neophodan dio ovog fenomena

 

1987 Ukupno 1 Danas
error: Content is protected !!